Over ons

Aalsmeer Computerservice

het Wapen van Aalsmeer

Computersupport en computerhulp Aalsmeer is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, computer reparatie en computerhulp. Wij lossen al uw computerproblemen op voor een betaalbare prijs. Al meer dan 20 jaar helpen wij particulieren maar ook MKB klanten met het inrichten en onderhouden van hun ICT omgeving. Wij hopen op die manier een bijdrage te leveren aan de productiviteit, zelfstandigheid en flexibiliteit van onze klanten om hen te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere dag doen wij weer ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking mogelijk te maken. Door het uitbreiden van ons dienstenpakket en onderhouden en verbreden van onze kennis en ervaring, hopen wij u in de komende jaren nog lang van dienst te kunnen zijn.

Heeft u zelf niet genoeg ervaring  met het opschonen van uw pc of laptop? Wij helpen u graag met het opschonen van uw computer en laptop opschonen, uiteraard voor een betaalbare tarief.  Computersupport Aalsmeer is onderdeel van ICT-Dokters Nederland en actief in de gehele regio van Aalsmeer. | Regio overzicht